Plast

Hvad er plast

I de senere år har plast vundet større og større indpas. Det er lettere og billigere end rustfrit stål, og dermed sparer kunden på materialeprisen og vi har lettere ved at håndtere det. Derudover er det ligesom rustfrit stål særligt velegnet i aggressive materialemiljøer som f.eks. svømmehaller eller spildevandsanlæg, der har doseringsanlæg, hvor forskellige kemikalier blandes undervejs. I visse tilfælde er plast i virkeligheden mere modstandsdygtigt end f.eks. rustfrit stål. Det er også meget brugt i spildevands- og kloak-anlæg, hvor det er markant lettere at håndtere end de traditionelle stålanlæg og betonbrønde.

Vi har erfaring med alle plasttyper. Både PVC, PP, PE og PVDF. Som i arbejdet med de andre materialer bidrager vi gerne i alle faser af arbejdet – fra idé til montage.

Fakta om plastik

Plast er en fællesbetegnelse for en række materialer baseret på råolie. Råproduktet blandes med forskellige stoffer alt efter hvilke egenskaber materialet skal have, bl.a. hårdhed, elasticitet, resistens og farve.

Eksempler i plast

Rørkonstruktioner

Tanke og brønde

Limning og svejsning af rør

Kar

Spildevandskonstruktioner

Send os en besked, så vender vi hurtigt tilbage

0 + 3 = ?