Karise Kleinsmedie ApS

- specialisten inden for bearbejdning af stål og plast

Kontakt os

22-06-2017 – Vedligeholdelse af rensningsanlæg

I Danmark har vi en ganske restriktiv lovgivning omkring tilførsel af forurenende stoffer til vores vandløb, søer, havet, grundvandet osv.
Baggrunden for den strikse lovgivning skyldes et ønske fra skiftende regeringer, om at skabe og bevare rent vand for fremtidige generationer.

Karise Kleinsmedie tilslutter sig som de fleste andre tanken om, at også de kommende generationer skal kunne nyde godt af en ren natur, der giver mulighed for at drikke vandet direkte fra hanen, uden at skulle bekymre sig om forskellige affaldsstoffer.

Vi har specialiseret os i vedligeholdelse af rensningsanlæg

I vores hverv som kleinsmedie har vi specialiseret os i forskellige former for industriservice. Vi har i mange år haft stort fokus på vedligeholdelse af rensningsanlæg, som er en hjørnesten i forhold til at sikre rent drikkevand til de næste generationer.

Vores mange faste kunder på de forskellige rensningsanlæg brænder, som os, for at sikre rent drikkevand. De ønsker naturligvis at undgå nedbrud på deres anlæg. Derfor har de valgt at indgå en aftale med Karise Kleinsmedie om regelmæssige eftersyn af rensningsanlæggene.

Bliver der ikke med jævne mellemrum foretaget kvalitative eftersyn på anlæggets funktioner, øges risikoen for nedbrud. Udover nedbrud øges risikoen, for at vandet ikke bliver renset tilstrækkeligt. For at undgå nedbrud, bør alle rensningsanlæg foretage eftersyn i faste intervaller. Det er den eneste måde, hvorpå I effektivt kommer alle former for slitage i forkøbet.

Hvorfor så vælge Karise Kleinsmedie til opgaven med vedligeholdelse?

Vores mange års erfaring med netop rensningsanlæg betyder, at vi har kendskab til de områder, som oftest rammes af slitage og forårsager nedbrud. Ved netop at være meget opmærksomme på at forebygge nedbrud de mest sårbare steder, er vi med til at sikre bedst mulig oppetid på jeres anlæg. Vores erfaring med vedligeholdelse giver endvidere den fordel, at vores opnåede kendskab til relaterede faggrupper kan være med til at optimere vedligeholdelsen og dermed driften på anlægget.

Tilbud på vedligeholdelse af rensningsanlæg

Søger du en virksomhed, der har erfaring med vedligeholdelse af rensningsanlæg? Kontakt Karise Kleinsmedie via kontaktformularen. Vi kommer gerne forbi til en snak om jeres behov. Efter vores møde udarbejder vi et tilbud, som matcher jeres behov for regelmæssige eftersyn.